Samtalsterapi på Torsgatan 63 med AC Collin

©Taryn Elliot/Pexels.comFrån och med nu, januari 2022, tar jag emot klienter i samtalsterapi igen. Det har varit två omtumlande, utvecklande och spännande år, med uppdrag som har krävt all min tid och uppmärksamhet. Nu längtar jag efter att möta nya klienter och följa dem i deras individuella processer. 
Kanske världens bästa jobb?
Jag arbetar numera som skolkurator tre dagar i veckan, kanske världens bästa jobb. Samtidigt har jag varit mentor på den tvååriga grundutbildningen på PsykosyntesAkademin, ett uppdrag som nu är avslutat, och haft min litterära verksamhet igång. Jag fortsätter som kurator och författare, vid sidan av terapiarbetet.
Tack för den här tiden, Karby gård
Jag har inte längre kvar mitt rum på Karby gård i Täby. Det har varit fem fantastiska år på Karby, men precis som för apan som stoppar in näven i ett hål i kokosnöten, krafsar loss inkråmet och knyter näven om det – så är det lätt att fastna. Jag släpper taget och är övertygad om att nya möjligheter visar sig.
Samtalsterapi IRL eller via Zoom
Jag finns på Torsgatan 63 på fredagar, men kan även ta emot via Zoom efter ett inledande samtal IRL. Kontakta mig om du är intresserad.