Plats för nya klienter hösten 2019

Nyss var det vår. Snart är det höst. Redan nu förstår jag att 2019 kommer att bli ett år att minnas, i sorg och glädje. Det blir också nya utmaningar och möjligheter till personlig utveckling, både för mig och mina klienter.

Jag har ett par nya, spännande uppdrag från och med hösten 2019, men har plats för ytterligare klienter i min mottagning på Karby gård i Täby. Om du är nyfiken på kreativ samtalsterapi, med inslag av skrivande och bild, och med psykosyntes och biblioterapi som grund – hör av dig nu så bokar vi in en provsession.

Ta kontakt: terapi@kreagrafen.se

 

: : :

Skolkurator på Vittra

Hösten 2019 börjar jag en deltidstjänst som skolkurator på Vittraskolan i Vallentuna. Jag ska vara på plats två dagar i veckan och ingå i elevhälsoteamet, tillsammans med socialpedagog och skolsyster.

Mentor på PsykosyntesAkademin

I september 2019 startar grundutbildningen för en ny grupp på PsykosyntesAkademin. Det blir grupp #30 i ordningen, sedan starten 1989. Jag har fått det ärofyllda uppdraget att vara gruppens mentor de närmaste två åren. Det innebär att jag är närvarande varje kurshelg, fredag-söndag, en helg i månaden.