Ny terapimottagning i Täby

Karby Gård

Från och med 1 januari 2016 har jag min terapimottagning på Karby Gård i Täby. Jag håller till en trappa upp i Västra flygeln, i samma hus som Täby konsthantverkare har sin fina butik. Bussar från Mörby Centrum och Vallentuna stannar precis utanför. Reser du från Åkersberga eller Sollentuna och Upplands Väsby finns busshållplatser på promenadavstånd vid Täby trafikplats. Kör du bil finns goda parkeringsmöjligheter.

Är du intresserad av en första session till reducerat pris, kontakta mig.

Jag kommer också att ha min litterära verksamhet på Karby Gård, med författarcoaching, skrivarkurser på helger och kvällar.

Varmt välkommen!

utsikt_karbyKarby Gård är en mycket speciell plats med anor från 1300-talet. Den äldsta bevarade byggnaden är Västra Flygeln som har källarmurar från 1600-talet, timrade väggar och rester av ett gammalt tak. Den heliga Birgittas far, lagmannen Birger Persson, ägde Karby i början av 1300-talet. Det är mycket troligt att hon har sprungit omkring på gården som liten.