Samtalsterapi

Är du fast i gamla invanda mönster? Är du inte dig själv i vissa situationer? Står du inför förändringar och upplever att du inte riktigt hänger med? Har du vanor som du inte tycker om? Upplever du att någonting hämmar dig i din utveckling? Längtar du efter att ta reda på vem du verkligen är? Har en kris fått dig att omvärdera ditt liv och det du gör?

Välkommen i samtalsterapi hos mig. Jag heter Anna-Carin Collin och har tagit emot klienter sedan 2009. Mitt förhållningssätt grundar sig i den humanistiska psykologin som kallas psykosyntes. Den utgår från ett friskt perspektiv och beskrivs ibland som handledning i personlig utveckling. Tillsammans kan vi utforska vad som blockerar och hämmar just dig, så att du kan växa som människa, privat och i arbetet.

: : :

Efter trettio år som kreatör har jag en särskild förståelse för vad det innebär att vara en skapande människa. Den kreativa processen kan vara helt underbar – och alldeles förfärlig. Jag ägnar mycket tid åt skrivande, måleri och en hel del musik och inkluderar gärna allt detta i terapiarbetet.

Guidade visualiseringar, dröm- och symbolarbete ingår också i min terapeutiska verktygslåda, men det är dina behov som styr vårt gemensamma arbete.

Jag är diplomerad och avslutade min fyraåriga utbildning vid Psykosyntesakademin i Stockholm i juni 2010. Jag har tagit emot klienter under handledning sedan våren 2009. Min terapimottagning ligger i Täby strax norr om Stockholm.

Är du intresserad av terapi, kontakta mig för en första session. Under hösten 2016 får du 50% rabatt för den första sessionen. Vill du fortsätta bokar vi tio sessioner, därefter gör vi en första avstämning hur vi ska gå vidare.

Välkommen!

Spara

Spara